Na jaren onderzoek staat u op het punt uw proefschrift te gaan publiceren. De laatste horde! De vraag dient zich aan; ga ik het zelf opmaken en aanleveren aan de drukker of besteed ik dit uit?

 

Zelf opmaken is uiteraard het goedkoopst, maar hoeveel tijd kost me dit wel niet? Krijg ik de verschillende hoofdstukken van mijn mede-auteurs wel mooi in één stijl? Hoe weet ik of mijn bestanden voldoen aan de technische eisen die de drukker daaraan stelt?

 

Waarom niet uitbesteden?

De voordelen zijn duidelijk:

• professionele opmaak, u krijgt een mooi verzorgd boek met bijhorende uitingen

• geen stress over druktechnische details

• korte verwerkingstijd; één week is mogelijk, twee weken werkt prettig

• niet zo duur als u misschien dacht. De kosten voor het op laten maken van een proefschrift liggen gemiddeld tussen de vijf en zeshonderd euro (incl. btw).

Inbegrepen bij de opmaak van zijn de vormgeving van het omslag, uitnodiging en stellingen. Opmaak van eventuele andere uitingen in overleg.

 

Om mezelf tijd en u geld te besparen ga ik bij de opmaak uit van een aantal basisstramienen. Dit stramien kan naar believen - zonder extra kosten - aangepast worden.

Voorbeelden van stramienen ziet u hier.

 

Voor de omslagen probeer ik inspiratie te halen uit het onderwerp van het proefschrift. Omdat het voor mij onmogelijk is me tot in detail in de onderwerpen te verdiepen zijn ideeën van de auteur hierbij zeer welkom!

Voorbeelden van omslagen ziet u hier.

 

Op zoek naar een drukker?

Netzodruk Groningen is een digitale drukkerij met uitgebreide ervaring in het produceren van proefschriften. Tegen concurerrende prijzen! U vindt ze hier.

douwe oppewal grafische vormgeving

groningerweg 78  |  9321 td  peizermade  |  t 050 - 313 88 93  |  m 06 - 23 24 26 60